Sport & fritid

 

Sport og fritid er viktige områder for oss i Opsahl Gruppen. I tillegg til å være en ivrig sponsor av ulike lokale idrettslag har vi gått inn på eiersiden av spennende bedrifter i dette segmentet. 

 

Sørensen sykler

Sørensen Sykler er Oslos beste og mest komplette service- og nettbutikk for alle som liker å sykle. Vi er den eldste og mest anerkjente frittstående sykkelbutikken og -verkstedet i Oslo, og er opptatt av å dele vår fagkompetanse og levere kvalitetsvarer til alle som er interessert i sykling – uansett alder. 

Til nettside

 

 

Oslo Klatresenter

Oslo Klatresenter er et av Europas største innendørs klatresentere, bygget for å glede alle klatreglade; enten du er nybegynner eller profesjonell klatrer. Vi tilbyr både tauklatring og buldring tilpasset ulike nivåer og aldre. 

Til nettside

Torshov Sport

Torshov Sport er Norges mest anerkjente og en av landets eldste sportsbutikker med sin over 80 år lange historie. Torshov Sport består av flere sportsbutikker med spesialiseringer innenfor segmentene fotball, hockey, løp, ski og friluft. Butikkene kjennetegnes av godt utvalg og god kompetanse

Til nettside

Skullerud Sport Senter

Treningssenteret Skullerud Sport Senter er et av Norges største frittstående treningssentere, drevet av fagfolk med lidenskap for trening og helse. Her finner du topp moderne utstyr og aktiviteter for folk i alle aldre. 

Til nettside